Mercat Medieval de la Pobla de Montornès

Cap de setmana de bruixes i dracs al Mercat Medieval de la Pobla de Montornès

La vila viurà activitats durant les jornades de divendres, dissabte i diumenge

La Pobla de Montornès tornarà a prendre ambient medieval i esotèric aquest cap de setmana. Des de divendres i fins diumenge —entre els dies 15 i 17 de novembre—, la vila viurà una nova edició d'aquest esdeveniment, que durà activitats i actes culturals de tota mena a la localitat. Així, durant tots tres dies, hi haurà exposició d'aparells de tortura de la Santa Inquisició, a més de parades de productes artesans i de proximitat.

També hi haurà lloc, com no podia ser d'una altra manera, per a les parades de temàtica esotèrica: no hi faltaran espais per al tarot i la vidència. Per als més menuts, tindran jocs gegants medievals, als quals podran accedir de manera gratuïta. També hi haurà atraccions ecològiques, una taverna medieval, creperia i xurreria, entre d'altres atractius.

Divendres arrenca el Mercat Medieval

La fira ja començarà el mateix divendres a la tarda, a partir de les cinc, tot i que la inauguració no es farà, a càrrec de les autoritats municipals, fins les sis del vespre. A partir de dos quarts de set hi haurà una cercavila musical amb Musicam Turba, i una hora més tard una altra ambientada en la caça i la captura del drac. A les nou del vespre, la taverna acollirà un gran sopar medieval sense coberts, a preu de deu euros, on se servirà un plat combinat i una beguda.

El cap de setmana, més activitats

Tant dissabte com diumenge, el Mercat Medieval de la Pobla de Montornès obrirà de les onze del matí a les nou del vespre. Les cercaviles musical i de caça i captura del drac es repetiran tots dos dies, a les 11.30 i 12.30 hores i a les 13.30 i les 19.00 hores, respectivament. Tots dos dies, a les cinc de la tarda hi haurà tallers infantils gratuïts; a les sis actuaran els Timbalers Amics de Montornès; i a dos quarts de nou del vespre hi haurà concert de Musicam Turba.