Una persona emplena un bitllet de l'Euromillones a França

Premi milionari a Altafulla: Cau 'El Millón' de l'Euromillones

La sort torna a somriure al Camp de Tarragona

La demarcació de Tarragona està en ratxa. Aquest cap de setmana la sort va tornar a somriure a Reus gràcies a dues travesses consecutives de 'La Quiniela' en les quals es van assolir 14 encerts, deixant més de 120.000 euros entre els dos premis.

A Calafell, aquest dilluns la Bonoloto va deixar una pluja de milers d'euros amb un premi de la Bonoloto. El comprador de la butlleta premiada es va endur gairebé 59.000 euros gràcies a aquest sorteig, i aquest dimarts la sort va somriure a Altafulla.

El joc de 'El Millón' del sorteig de l'Euromillones clou uns dies afortunats a la demarcació, deixant fins a un milió d'euros a un veí d'Altafulla. El sorteig s'ha realitzat aquest dimarts, 20 de setembre, i tot i que l'altafullenc afortunat s'ha emportat un milió d'euros, el pot de l'Eurobot s'ha engrandit perquè no hi va haver cap encertat de primera categoria.

Així doncs, l'Euromillones acumula ara 194 milions d'euros, un premi que transformarà la vida a la persona que tingui la butlleta afortunada. De segona categoria, però, sí que hi va haver set butlletes premiades amb 122.581,89 euros, dues de les quals a Espanya, concretament a Màlaga i València.