Sis dies sense cap denúncia després d'una onada de robatoris a Roda de Berà

Així ho ha confirmat la Policia Local rodenca

L'onada de robatoris que ha alarmat Roda de Berà en les últimes setmanes sembla haver-se calmat. Segons ha informat a aquest mitjà la Policia Local del municipi, en els últims sis dies no s'ha registrat cap robatori ni s'ha presentat cap denúncia en aquest sentit.

Després de dies de molta preocupació entre els veïns, especialment els que viuen o tenen segona residència a les urbanitzacions més allunyades del nucli de Roda de Berà, ara les dades indiquen que aquesta onada de perill es troba de baixa.

Sis dies de reforç de la seguretat amb la Policia Local de Roda de Berà i els Mossos d'Esquadra

Després de  reiterats casos i denúncies a diverses zones del terme municipal de Roda de Berà, l'alarma dels veïns de la localitat feia créixer, per moments, la preocupació al municipi. Fotografies de robatoris a través de Facebook, o la creació d'un grup de Whatsapp per avisar-se i autoprotegir-se, han estat algunes de les mesures que els rodencs han pres davant de l'amenaça d'aquesta onada de robatoris.

Davant dels múltiples casos denunciats, la Policia Local de Roda de Berà i els Mossos d'Esquadra van iniciar, la nit del passat dissabte, 29 de desembre, una sèrie de patrullatges mixtos, integrats per agents dels dos cossos treballant de manera coordinada. El reforç policial ha estat molt notable i s'ha percebut als carrers del municipi, tal com han explicat diversos veïns a aquest mitjà.

Molts rumors de robatori a Roda de Berà, però cap de real en els últims dies

L'efecte de l'augment de presència policial a Roda de Berà ha estat immediat.  Des del primer dia de patrulles mixtes de Policia Local i Mossos,  no s'ha registrat cap robatori ni s'ha interposat cap denúncia. Ho ha confirmat la policia local, també amb dades dels Mossos d'Esquadra.

Malgrat això, s'han difós rumors, tots ells falsos, com ara que la nit de Cap d'Any hi va haver robatoris a una zona propera a la carretera N-340; o que la nit passada, del 3 de gener, hi ha hagut un altre robatori a la zona de l'Eixample rodenc, prop de la Residència Mirador de Berà. Així doncs, Roda acumula ara sis dies i sis nits sense cap cas de robatori i en uns dies podria donar per culminada l'onada que va afectar la vila els darrers dies de 2018.