La façana i les escales d'accés a l'Ajuntament de Torredembarra.

Mor l'empresari torrenc Blas Niubó, assenyalat durant cinc anys pel cas Torredembarra

El jutge el va desimputar de la investigació a finals de 2019 | Les acusacions es remetien als seus vincles amb l'etapa de Masagué com a alcalde

L'empresari torrenc Blas Niubó, un dels noms propis més influents en l'anomenat cas Torredembarra, ha mort el matí d'aquest dimarts, 9 de febrer. Niubó, qui va quedar desimputat  de totes les acusacions a finals de 2019, era un dels noms propis principals sobre els quals s'havia articulat la investigació  des que va esclatar a mitjans de 2014. Va estar, doncs, cinc anys en el punt de mira judicial pels seu vincle estret amb la cúpula del llavors alcalde Daniel Masagué i la presumpta conxorxa del 3% entre empresaris i Ajuntament que s'investiga en profunditat en la causa.

Tens Telegram? Afegeix-te gratis al canal de TarragonaDigital: les millors fotos i vídeos, les últimes hores i ara també pots comentar! CLICA AQUÍ i apunta't ara, t'esperem!

Blas Niubó era un empresari molt conegut i influent al municipi del Baix Gaià, i va ser també propietari de l'antic restaurant 'Tropic' de la localitat. No estava previst que Niubó hagués de passar pel judici, després de la desimputació formal en les quatre peces que l'investigaven, després que ni Fiscalia  ni consistori presentessin cap càrrec contra ell.

Les responsabilitats del cas Torredembarra, però, segueixen difoses després que l'esclat de la Covid-19 obligués a frenar les sessions quan tot just acabaven de començar els primers judicis contra l'antic govern convergent  de la Torre.