Txus Llatge

Mor Jesús Llatge, tota una vida dedicada a l'oci i la restauració a Torredembarra

Ha regentat el local d'oci nocturn 'Què t'hi jugues' i el restaurant 'Cal Txus i l'Anna'

La població de Torredembarra  està de dol. Aquest passat dimarts, 6 d'octubre, ha mort als 57 anys Jesús Llatge,  més conegut com a Txus, entre els veïns i veïnes del municipi del Baix Gaià.  Des de la seva arribada al municipi del Baix Gaià ha estat estretament relacionat amb l'oci nocturn i la restauració, però la seva petjada entre els torrencs i torrenques ha anat molt més enllà.

Els més propers a en Jesús en destaquen la seva voluntat per voler ajuda a tothom i el seu caràcter, que va convertir-lo en una persona molt estimada a la Torre.

Una vida dedicada a l'oci nocturn i la restauració

La vida de Txus Llatge,  ha estat sempre lligada a l'oci de Torredembarra, tant al nocturn, primer, com al de la restauració, després de la seva arribada amb la seva parella Anna al municipi del Baix Gaià als anys noranta.

Tots dos van crear un innovador local anomenat 'Què t'hi jugues', ubicat al carrer Ferran de Querol, on es combinaven les copes, música i centenars de jocs de taula, esdevenint-se una icona per a generacions de veïns i veïnes de la Torre durant molts anys. El local va establir lligams amb entitats torrenques, com el Ball de Diables, així com ser el lloc de creació de moltes amistats.

Després del 'Què t'hi jugues', van canviar l'oci nocturn per la restauració obrint un petit local al carrer Major, 'Cal Txus i l'Anna'. En aquest, es podia veure al Txus a dins la cuina, com saludant als torrencs i torrenques habituals al seu establiment.

L'empremta d'en Jesús durarà per sempre a Torredembarra i entre els torrencs i torrenques, essent recordada com una persona rellevant al poble i molt estimada.