Policia Local de Roda de Berà.

Multen 26 vehicles per excés de velocitat a Roda de Berà

En una campanya policial duta a terme la setmana passada, gairebé la meitat dels cotxes superaven el límit de velocitat permès

Durant tota la setmana passada, entre el dilluns dia 29 d’abril i el diumenge, dia 5 de maig, la Policia Local de Roda de Berà va fer una campanya de control i vigilància, emmarcada en les accions per combatre la indisciplina viària, tal com fixa el Pla de Seguretat per a l’any 2019. La campanya, d’abast territorial europeu, va tenir l’objectiu de controlar la velocitat excessiva dels vehicles i se sol fer a tots els municipis en coordinació amb el Servei Català de Trànsit.

Per aquest motiu els membres de la Policia Local de Roda de Berà van dur a terme, durant tota la setmana, diferents controls dins la població. En total es van poder avaluar 514 vehicles. D’aquests, 240 superaven la velocitat permesa, gairebé un 47% del total. Finalment,  se'n van multar 26 per excés de velocitat.

Una mitjana de quatre denúncies al mes per tinença de drogues a Roda de Berà

A més, la Policia Local de Roda de Berà ha fet públic aquest dimecres, dia 8 de maig, que durant el primer trimestre d’aquest any 2019, el cos policial ha formulat un total de setze denúncies per tinença a la via pública de substàncies tòxiques, estupefaents o drogues psicotròpiques. Això dona una mitjana de quatre denúncies cada mes o el que és el mateix, una a la setmana.

Les denúncies, juntament amb la substància intervinguda, són trameses a la Regió Policial del Camp de Tarragona dels Mossos d'Esquadra per tal d’analitzar la substància i interposar la sanció pertinent, seguint el protocol legalment establert per a aquesta mena de casos.

També et pot interessar