Natalia Sanz, en una roda de premsa

Natalia Sanz abandona l'equip de govern d'Altafulla

La renúncia de la regidora d'Ara Altafulla se suma a l'abandonament d'Inma Morales

Setmanes convulses als governs municipals tarragonins. L'inici de curs ha provocat moviments als consistoris de la demarcació i Altafulla no se n'ha salvat. Encarava el final d'estiu amb la notícia de la sortida del govern altafullenc d'Inma Morales, del PSC, i ha continuat amb la recent abandonament de Natalia Sanz, d'Ara Altafulla.

L'EINA encapçalava el tripartit altafullenc per iniciar l'aventura al consistori d'Altafulla i, en pocs dies, s'han quedat sols. Tot i això, segons expliquen a Altafulla Ràdio, continuaran treballant en solitari.

Trenca el pacte de govern

Natalia Sanz ocupava, fins ara, les regidories de Turisme i Comerç. Després de poc més de dos anys en el govern municipal, l'edil d'Ara Altafulla ha decidit sortir-ne «amb molta tristor i responsabilitat».

Tot i això, en un comunicat han expressat que ho fan després que les negociacions arribessin a bon port, «a causa del repartiment de regidories i la falta de diàleg». El primer d'aquests punts, segons assenyalen, «ha estat insalvable i el gran entrebanc a l'hora de seguir avançant en la gestió municipal».

Ara, des de l'oposició, buscaran el diàleg i la comunicació i «avançar cap a l'Altafulla que volem».