Imatge de la presentació dels Premis Cultura Vila de Torredembarra 2021

Oberta la convocatòria dels XXIII Premis Cultura Vila de Torredembarra

La regidora de Cultura, Núria Batet, ha fet la presentació dels guardons aquest dimecres

La Regidoria de Cultura de l'Ajuntament de Torredembarra ha presentat aquest dimecres la XXIII edició dels Premis Cultura Vila de Torredembarra. Enguany, es convoquen el XXI Premi de Poesia Pere Badia, la XV Beca de Recerca Històrica de Torredembarra Manuel Crehuet, el VIII Premi de Contes Infantils Il·lustrats 'Llegir per Créixer', el XXIII Premi Isabel de Villena i el XIII Premi de Teatre Bambolina.

Durant la presentació, la regidora de Cultura, Núria Batet, ha explicat que l’objectiu d’aquests premis és incentivar la creació literària. En aquest sentit, ha agraït la col·laboració del Grup de Dones de Torredembarra (Premi Isabel de Villena) i de la Coordinadora Teatral El Nus (Premi de Teatre Bambolina). Les dues entitats han estat representades en l'acte de presentació per la seva presidenta, Rosa Maria Guasch, i el seu president, Esteve Cañellas, respectivament.

Uns guardons amb un premi d'entre 400 a 2.400 euros

La dotació econòmica dels Premis Cultura Vila de Torredembarra van des dels 400 euros del Premi Isabel de Villena fins als 2.400 euros de la Beca de Recerca Històrica de Torredembarra Manuel Crehuet. El Premi de Poesia Pere Badia incrementa la seva dotació fins als 1.400 euros, la mateixa quantitat que el Premi de Contes Infantils Il·lustrats, mentre que el guanyador del Premi de Teatre Bambolina rebrà 1.000 euros.

Les bases dels Premis Cultura Vila de Torredembarra, la convocatòria dels quals ja és oberta, es poden consultar clicant en el següent enllaç.