Acaben les obres de millora al pavelló Els Caus de Torredembarra

El paviment presentava, fins ara, un problema d'humitats

El pavelló municipal Els Caus de Torredembarra, situat al barri de Sant Jordi de la vila —molt a prop d'un dels instituts de la localitat— ha viscut unes obres de millora en les darreres setmanes que l'han de conduir a resoldre problemes d'humitats que s'hi havien patit els últims anys.

Millores al pavelló Els Caus de la Torre per resoldre les humitats del paviment

Així, la Regidoria d’Esport de l'Ajuntament de Torredembarra ha informat aquest divendres, 11 de gener, que ja han finalitzat les actuacions de millora al paviment del pavelló municipal dels Caus. Aquests treballs aplicats sobre el terra del recinte han de resoldre els problemes derivats de la humitat que presentava el terra de la instal·lació

Les actuacions que s’han dut a terme han consistit en el poliment del formigó de 150 metres quadrats de pista per tal de poder retirar la pintura existent i després s’ha aplicat la pintura corresponent i el marcatge de les línies de joc. 

El regidor d’Esport del consistori torrenc, Raúl García, ha explicat que a l’estiu passat «ja es va començar a realitzar una prova en una placa de formigó» per veure com es podia solucionar el problema d’humitats. Ara, passat el temps, s’ha comprovat que el tractament més adient és no aplicar a la pintura l’última capa de vernís i permetre així la transpiració del paviment.

Abans dels Caus, ja es van fer millores al camp de futbol

En la línia de resoldre els problemes de les instal·lacions esportives del municipi, la tardor passada ja es van dur a terme obres d’impermeabilització de la graderia del camp de futbol municipal per reparar grades malmeses i evitar les filtracions d’aigua als vestidors que es troben sota mateix.

En aquell cas, es va reparar la graderia de formigó, es van impermeabilitzar les grades i graons i es va fer un acabat final de protecció amb resina d’altes prestacions. També es van repintar les baranes de les grades i es va canviar la xemeneia, entre moltes altres tasques. El cost dels treballs va ser de 26.000 euros. Ara, el 2019, ja estan incloses al pressupost municipal unes obres que serviran per millorar els vestidors de l'estadi municipal.