Pintada STOP a Creixell

La pintada viral que ha deixat marca a Creixell

Els operaris van solucionar passades unes hores la pintada, però ja havia arribat a les xarxes

A la cruïlla del carrer Sant Antoni amb el carrer Marc Aureli, enmig de la urbanització del Racó del Cèsar a Creixell, quedarà una marca pel record d'una errada en un senyal a terra. Els operaris encarregats de la senyalització en aquesta zona de la localitat del Baix Gaià, aquest passat dimarts, van pintar un senyal d'STOP  amb un ordre diferent de les sigles quedant, finalment, SPTO

Tens Telegram? Afegeix-te gratis al canal de TarragonaDigital: les millors fotos i vídeos, les últimes hores i ara també pots comentar! CLICA AQUÍ i apunta't ara, t'esperem!

Aquest incident ha tingut un impacte a les xarxes socials per l'evident errada que hi ha hagut. Els fets, però, no haurien anat a més si la pintada s'haguera solucionat el mateix moment en què es va pintar, però en passar hores entre la senyalització amb SPTO i, la finalment arreglada, amb el clàssic STOP es va aconseguir fotografiar en tots dos estats, fent-se virals  a les xarxes  enmig de comentaris de riota. La pintada ja està arreglada, però la marca en pintura negra a sota, es quedarà.

A més, un incident similar també va succeir a un altre municipi del Baix Gaià, en concret, a Altafulla  fent-se viral a les xarxes socials pel mateix motiu. 

Pintada SPTO a Creixell
La primera pintada a Creixell | Cedida