Plantació de la marihuana a Torredembarra.

Desmantellen una plantació de marihuana en una casa de Torredembarra

Els pares van alertar de fortes olors i s'hi han trobat 400 plantes

Aquest dimecres, 8 de maig, s'han desmantellat 364 plantes de marihuana que es trobaven en diverses estances de l'interior d'un habitatge situat al número 6 del carrer de les Escoles de Torredembarra, molt a prop del col·legi Molí de Vent i de l'Institut Torredembarra.

Segons ha informat la Guàrdia Civil, que ha dut a terme aquesta operació amb el suport de la Policia Local de Torredembarra, les investigacions  es van iniciar després de les reiterades queixes per part de diversos pares d'alumnes de l'escola  per les fortes olors que que es percebien des de l'entorn del centre educatiu.

Unes 360 plantes de marihuana localitzades en aquesta casa de Torredembarra

Ha estat a primera hora del matí d'aquest dimecres, 8 de maig, quan la Guàrdia Civil i la Policia Local de Torredembarra han desmantellat la plantació de poc més de 360 plantes de marihuana. Després de les queixes arribades per part dels pares de l'escola, la Guàrdia Civil va iniciar una investigació en què, gràcies també a l'acció dels tècnics de la companyia subministradora elèctrica, es va descobrir l'existència d'elements característics destinats al cultiu 'indoor' de marihuana.

Aquest dimecres, doncs,  s'han identificat els dos responsables de la plantació 'indoor', dos homes de 18 i 20 anys i de nacionalitat espanyola, que estan sent investigats per dos delictes, contra la salut pública i de defraudació del subministrament elèctric. D'aquesta manera, la Guàrdia Civil els ha posat a disposició del jutjat de guàrdia, així com  tot el material que s'ha requisat al llarg de l'operatiu, que s'ha efectuat fins a mig matí d'aquest dimecres.

D'aquesta forma, doncs, les denúncies sorgides de diversos pares d'alumnes de l'escola Molí de Vent ha servit per acabar desmantellant una plantació de marihuana i posant els seus responsables sota la disposició de la justícia.

També et pot interessar