Imatge de l'edició de l'any 2021 del Pleamar Market Vintage d'Altafulla

El Pleamar Vintage Market torna aquest cap de setmana al Parc Voramar d'Altafulla

Els amants dels articles de segona mà i les antiguitats trobaran una setantena de paradetes, alhora que podran gaudir de música en directe, menjar i beguda

Aquest pròxim cap de setmana, dissabte 16 i diumenge 17 d'abril, el Parc Voramar d'Altafulla serà l'escenari de la setena edició del Pleamar Vintage Market, el mercat de referència de la Costa Daurada del seu àmbit. Una setantena de parades ompliran aquest espai, situat en primera línia de mar, on els visitants podran trobar articles de segona mà i vintage, com antiguitats, roba de segona mà, artesania, vinils, llibres, bicicletes o mobles.

Un dels espais més destacats serà el Vinil Corner, on els amants d'aquest format musical podran ampliar les seves col·leccions. Però aquells que s'apropin al Parc Voramar d'Altafulla no només trobaran articles vintage i antiguitats, ja que també podran gaudir d'activitats culturals i d'oci.

En aquest sentit, hi haurà música en directe (amb tots els concerts —excepte un— amb entrada lliure), paradetes amb menjar de carrer (Street Food Pleamar), una zona infantil (Kids Zone), un espai de restauració i barres de beguda.

Dani Nel·lo arriba a Altafulla amb Los Mambo Jambo

Gemita Dinamita obrirà el foc de les actuacions de música en directe en la jornada de dissabte, amb un concert a partir de les 11.30 hores. Després serà el torn de Miqui Puig i Napoleón Pincha, que pujaran a l'escenari a les 13 hores. Durant la tarda de dissabte, actuaran Vinilo Travieso (16.15 hores), David Monoman (17.30 hores) i Los Mambo Jambo (19.15 hores).

Aquest concert de Los Mambo Jambo, el quartet barceloní que té a Dani Nel·lo (Los Rebeldes) com a cara més coneguda, és de pagament i les entrades es poden aconseguir al preu de 5 euros a través del següent enllaç. Aquest concert serà solidari per ajudar els afectats per la guerra d'Ucraïna, destinant-se un euro de cada entrada a la causa.

La jornada de dissabte del Pleamar Vintage Market es tancarà amb l'actuació de Remember Music Club Altafulla, a partir de les 21 hores.

Diumenge, concert infantil amb Landry El Rumbero

La música també omplirà el Parc Voramar d'Altafulla durant la jornada de diumenge, amb el concert infantil de Landry El Rumbero a l'hora del vermut, és a dir, a partir de les 12 hores. Abans de dinar, a les 13.45 hores, agafarà el relleu el conegut DJ Juan Cruz.

La tarda de diumenge al recinte també estarà acompanyada de la música, amb les actuacions de Pleamar Selektors + Pepediyei (16.15 hores), Alex Oró 817.30 hores i Los Bengala, que tancaran la jornada a les 19 hores.