Imatge d'una zona d'Altafulla inundada per les pluges

Les pluges de la matinada provoquen incidències a Torredembarra i Altafulla

Els Bombers i la Policia Local han atès nombrosos avisos

Les pluges que han caigut aquesta passada matinada han provocat diversos desperfectes i incidències als municipis de Torredembarra i Altafulla. La gran majoria d'incidents tenen relació amb inundacions a la via pública i en habitatges particulars, tot i que també s'ha registrat la caiguda d'un arbre que ha causat desperfectes.

A Torredembarra, la Policia Local va haver de tancar el trànsit al pas soterrat de Viló, que al voltant de la mitjanit ja havia quedat inundat. No és l'única zona torrenca que ha quedat anegada per l'aigua, com ara la passarel·la soterrània del carrer dels Bonafilla, a la platja dels Muntanyans.

D'altra banda, la Policia Local ha rebut nombroses trucades de diversos veïns del municipi, que alertaven de danys provocats per la pluja. La tempesta ha provocat un tall de subministrament elèctric als barris de Sant Jordi i Babilònia. Alguns veïns també han donat l'avís de diversos aparcaments particulars que havien quedat inundats. 

Finalment, la caiguda d’un arbre d’un domicili a la cantonada del carrer de Noguera amb l’Avinguda Diagonal, ha provocat l’ensorrament del mur perimetral de l’habitatge i ha ocasionat desperfectes en dos vehicles que hi havia estacionats al carrer. Ja al matí d'aquest dissabte, els Bombers de la Generalitat i els agents de la Policia Local han intervingut per recondicionar la via.

Imatge d'una zona d'Altafulla inundada per les pluges
Altafulla ha patit inundacions en algun punt | @polialtafulla

A Altafulla s'ha hagut de tancar el trànsit al camí de la Platja, que ha quedat afectat per les pluges. La Policia Local ha habilitat un pas alternatiu a través del camí del Prat. A més a més, diversos veïns altafullencs han patit inundacions als seus habitatges, motiu pel qual els Bombers han hagut d'actuar.