Els agents de la Policia Local de Torredembarra amb l'alcalde i el nou vehicle

La Policia Local de Torredembarra posa en marxa el Pla de Seguretat de Setmana Santa

Es reforçarà la presència policial en les àrees comercials, de serveis i d’oci nocturn de la població, així com en les urbanitzacions

La Policia Local de Torredembarra ha posat en marxa aquest divendres el Pla de Seguretat de Setmana Santa, que s'allargarà fins al pròxim 19 d'abril. Segons ha explicat l'Ajuntament torrenc en un comunicat, aquest dispositiu especial es du a terme perquè «en aquestes dates s’incrementa de forma molt significativa l’afluència de públic a les àrees comercials, de serveis i d’oci nocturn de la població, així com a les urbanitzacions».

En aquest sentit, la Policia Local reforçarà la presència policial en aquestes zones amb patrulles de proximitat. Així mateix, s'efectuaran controls de mobilitat i d’alcoholèmia i de drogues en la conducció. Així mateix, també es farà un control més exhaustiu del soroll per garantir la convivència de les activitats d’oci amb el descans dels veïns.

En el marc del Pla de Seguretat de Setmana Santa, que es fa en coordinació amb els Mossos d'Esquadra, la Policia Local de Torredembarra també estarà present en les activitats de caràcter cultural i lúdic que es duran a terme al municipi aquests dies. En aquest sentit, es comptarà amb la col·laboració dels voluntaris de Protecció Civil.

Servei de socorrisme a les platges entre 14 i el 18 d'abril

D'altra banda, durant la Setmana Santa també s'ha previst que hi hagi servei de socorrisme a platges de la Paella i del Barri Marítim. Concretament, serà entre el 14 i el 18 d'abril, quan es disposaran dos socorristes i un coordinador que vetllaran per la seguretat a la zona entre les 11 i les 18 hores.

Així mateix, durant la Setmana Santa, les platges també disposaran de diversos serveis com passeres d'accés, dutxes i rentapeus, papereres i servei de neteja. Aquests serveis s'aniran incrementant a mesura que avanci la temporada.