Butlleta del sorteig Euromillones

Cau un premi de gairebé 90.000 euros de l'Euromillones a Roda de Berà

A l'administració rodenca ja havien caigut premis amb anterioritat de la Primitiva i la Loteria de Nadal

L'administració número 1 de Roda de Berà, situada al carrer Sant Isidre, torna a portar sort al municipi del Baix Gaià. Aquest dimarts ha caigut un gran premi del sorteig d'Euromillones  amb un premi de 87.507,81 euros a un encertant de la segona màxima categoria, en concret, en encertar cinc números i una estrella. Ningú va encertar els cinc números i les dues estrelles. 

Aquest no ha estat l'únic premi que ha caigut aquest dimarts a Espanya, ja que n'hi ha hagut un parell més amb la mateixa quantitat a Saragossa  i Arzúa, a la Corunya, així com dos més arreu d'Europa.

La combinació guanyadora del primer premi d'Euromillones ha estat formada pels números 10, 12, 22, 26 i 49, i les dues estrelles han estat per als números 7 i 11. Com que no hi ha hagut cap encert dels cinc números i les dues estrelles, ningú s'ha endut el pot, i els 17 milions d'euros que se sortejaven s'han sumat al premi del pròxim divendres dia 5 de juny, on es posaran en joc 28 milions d'euros. 

'El Millón' deixa un milió d'euros a Càceres

La combinació guanyadora d''El Millón' ha estat BHQ90769 i el premi ha caigut a Càcerers, en concret, segons Loterías y Apuestas del Estado, al despatx número 19.030 a l'avinguda de San Blas i el premi ha estat d'un milió d'euros

La Primitiva deixa milers d'euros a Catalunya

La  Loteria Primitiva, en celebrar quest dissabte el seu sorteig, va deixar un premi de 57.977 euros a Cardedeu, al Vallès Oriental. Aquest premi, també de segona categoria, correspon als encerts de cinc dels números sortejats més el complementari i una de les butlletes premiades havia estat validada a la plaça Joan Alsina del municipi català.