Presó de Mas d'Enric al Catllar (Tarragona).

Un pres de Mas d'Enric agredeix diversos funcionaris

Els fets es van produir la nit del passat dissabte

El passat dissabte, dia 1 de juny, es va produir un nou episodi de violència per part d'un reclús de la presó de Mas d'Enric, situada al terme municipal del Catllar. Així doncs, un dels interns del mòdul més conflictiu d'aquest centre penitenciari es va negar a rebre medicació a través d'una injecció quan se li anava a subministrar la dosi que li tocava a la nit.

Molt alterat, el pres es va negar a rebre-la i va començar a amenaçar diversos dels funcionaris del centre penitenciari, que van haver de demanar reforços per tal de poder immobilitzar el reclús. L'home va donar, a més, diverses puntades de peu i va intentar mossegar els funcionaris, fins al punt que algun d'ells va resultar ferit.

Una agressió més a la presó de Mas d'Enric

D'episodis d'agressions a l'interior del centre penitenciari del Catllar n'hi ha hagut diversos  en els darrers mesos. Un dels episodis més recordats es va produir quan diversos interns van agredir el passat dia 16 de febrer dos funcionaris a la presó de Mas d'Enric segons fonts dels Serveis Penitenciaris. L'agressió va tenir lloc al pati, cap a les dues del migdia, quan un intern es va resistir a l'ordre que li estava donant una funcionària perquè marxés. L'home cridava, alterat, i instava els altres presos a secundar la seva protesta.

Altres reclusos van intentar evitar que la funcionària s'emportés el pres i, en el forcejament, ella va resultar lesionada al coll i a la mà. Un altre funcionari, que també hi va intervenir, va resultar ferit al turmell. Cinc presos van acabar a aïllament.

També et pot interessar