Vale Pino, candidat a l'alcaldia de Torredembarra pel PSC

Vale Pino presenta la llista socialista per a les eleccions a Torredembarra

A l'acte el va acompanyar Carles Castillo, diputat al Parlament, i Paco Aranda, diputat electe al Congrés

El PSC de Torredembarra va donar aquest dissabte, 4 de maig, el seu tret de sortida a la precampanya de les eleccions municipals, a l'espera que la mitjanit del pròxim divendres s'endegui oficialment la campanya electoral. Davant de vora un centenar de persones congregades a la sala polivalent Cal Maiam —i amb l'absència destacada de Jordi Solé, l'anterior alcaldable i encara regidor socialista a l'Ajuntament de la Torre—, Vale Pino, que s'estrena com a candidat a l'alcaldia de Torredembarra pel PSC, va presentar la llista que lidera.

Pino presenta la llista i reivindica l'obra de govern

Vale Pino va repassar breument alguns dels ítems més destacats de l'obra de govern del qual el PSC ha format part els darrers quatre anys. El mateix Pino va subratllar que es tractava de «mèrits dels tres socis, no únicament del PSC». Alhora, es va posicionar per «seguir fent progressar Torredembarra» i va presentar des del primer al darrer candidat de la seva llista, que a través de vídeo van exposar algunes idees fonamentals del programa socialista per als propers quatre anys.

A Pino l'acompanyen María del Carmen Martín com a número 2, l'actual regidor de Governació José García (3), Angie Muñoz (4), Matías Redondo (5) i Somaya El Asri al sisè lloc.

Llista del PSC a Torredembarra per a les eleccions 2019.
Pino amb la resta de components de la seva llista presents aquest dissabte al vespre en l'acte de presentació. | Gerard Recasens

 

Carles Castillo i Paco Aranda donen suport a Vale Pino

Van acompanyar Vale Pino dos diputats: Carles Castillo, que ho és al Parlament, i Paco Aranda, electe diumenge a les Corts Generals per Barcelona. Aranda va insistir bàsicament en la «importància» de la victòria del PSOE. «Governarem amb 123 diputats i estigueu convençuts que ho farem amb una agenda progressista», va exposar.

Castillo, al seu torn, va manifestar que «hem d'ajudar el Vale Pino en el seu camí a l'alcaldia de Torredembarra», i va reivindicar «l'obra socialista als Ajuntaments, som els que vam aixecar els barris allà on hi havia barraques, a moltes ciutats». Focalitzat en la Torre, Castillo va recordar que «després de la detenció de Masagué vam ser nosaltres qui vam donar la cara i assumir l'alcaldia».

També et pot interessar