Ciutadans Torredembarra

Cs presenta dissabte la seva candidatura per «guanyar i governar Torredembarra»

L'acte es farà a les set de la tarda a Cal Maiam

Ciutadans presentarà aquest dissabte, 18 de maig, la seva candidatura per al proper dia 26 a Torredembarra. El partit ha organitzat un acte que se celebrarà a partir de les set de la tarda a la sala polivalent Cal Maiam, amb els membres que integren la seva llista «per guanyar i governar Torredembarra», en paraules del seu candidat a l'alcaldia, Toni Cruz, en l'acte de la primera enganxada de cartells, fa uns dies.

La diputada Susana Beltrán serà a l'acte del proper dissabte

Entre les intervencions que hi ha previstes en aquest míting central de Ciutadans a la Torre hi ha les del candidat a l'alcaldia, Toni Cruz, i el seu número 2, el regidor al consistori torrenc Javier Ramírez. Al seu costat, però, comptaran amb el suport de Susana Beltrán, diputada per Barcelona al Parlament de Catalunya.

Ciutadans presenta aquest 2019 una llista amb noves incorporacions per a les eleccions municipals a Torredembarra. Amb Toni Cruz repetint com a alcaldable i Javier Ramírez al segon lloc després de quatre anys com a regidor, Noelia González ocupa la tercera plaça de la llista de Ciutadans, mentre que Ariadna Tevar va al lloc quatre.

Antonio Gallardo, cinquè, i Sergio Marchal, sisè, completen els llocs capdavanters  de la candidatura del partit que, fa quatre anys, va ser la segona força més votada a la vila.

Ciutadans Torredembarra exhibeix el suport d'Inés Arrimadas

Aquest divendres, 17 de maig, Ciutadans ha exhibit a través de Twitter un suport notable a la candidatura de Toni Cruz. La líder del partit a Catalunya i diputada al Congrés per Barcelona,  Inés Arrimadas, l'ha expressat en un vídeo  després del míting que ha celebrat aquest migdia al barri tarragoní de Sant Pere i Sant Pau.

També et pot interessar