Casal La Violeta

Altafulla preveu obrir el nou Casal La Violeta al maig

L'obra està enllestida, a manca de petits detalls, i només queda instal·lar les cadires mòbils

La remodelació del Casal La Violeta d'Altafulla està gairebé enllestida a manca dels darrers detalls de l'obra, pel que fa pròpiament a l'edifici. Ara, el govern municipal treballa en ultimar els tràmits necessaris per legalitzar la col·locació de cadires mòbils que faran que la sala sigui polivalent, una nova característica que el nou govern —EINA, PSC i Ara Altafulla— va introduir en els primers dies del nou mandat, i que modificava les intencions del govern anterior —Alternativa Altafulla i PDECat—, que va engegar l'obra amb el projecte de sala amb cadires fixes.

La previsió del govern és obrir portes al mes de maig

«Estem fent la tasca feixuga de la tramitació per instal·lar les noves cadires i esperem que al mes de maig poguem obrir portes», ha confirmat l'alcalde de la vila, Jordi Molinera, a BaixGaiàDiari.cat. Aquest dimarts, 12 de novembre, els integrants del Consell Sectorial de Cultura —l'equip de govern i representants de diverses entitats—  van visitar el nou equipament i, per tant, van poder veure per primera vegada el nou 'look' de La Violeta, pràctiacament acabada pel que fa a l'obra major.

Casal La Violeta
L'Ajuntament d'Altafulla preveu poder obrir l'espai al mes de maig. | TarragonaDigital

La regidora de Cultura de l'Ajuntament d'Altafulla, Gemma Maymó, i l'alcalde Molinera, van difondre'n les primeres imatges a través de les xarxes socials:

Ja es treballa en la programació

Després que les obres s'iniciessin l'hivern passat amb previsió d'estar acabades al novembre, els terminis s'han enllestit però la modificació de la modalitat de cadires i la seva tramitació retardaran l'obertura de l'espai fins al maig. Amb tot, serà la mateixa empresa constructora —Contratas Vilor SL— l'encarregada de la seva construcció i col·locació i el pressupost final de la remodelació no variarà en excés, situant-se a l'entorn dels 600.000 euros. La regidoria de Cultura  ja treballa en la programació teatral, musical i d'altres àmbits que hauran d'omplir La Violeta un cop reobri.