La diada de Sant Jordi a Altafulla

Altafulla programa Sant Jordi amb llibres, roses i contacontes a les antigues escoles Teresa Manero

Les activitats s'allargaran fins al dissabte 24 d'abril amb un espectacle familiar

Altafulla  gaudirà de la diada de Sant Jordi el pròxim 23 d'abril al pati de les antigues escoles Teresa Manero, on s'instal·laran en un espai perimetral amb aforament limitat, un total de nou parades  de llibres, roses, una mostra dels treballs que fan els artesans  locals i l'emissió d'un programa especial d'Altafulla Ràdio durant tot el matí, des de les 9 a les 14 hores.

La regidora de Cultura, Gemma Maymó, ha explicat que el canvi d'emplaçament de Marquès de Tamarit al pati de les antigues escoles permetrà un major control de l'accés i l'aforament. Al mateix temps, també ha explicat que es combinarà l'espai estrictament de venda de llibres i roses amb una sessió de contacontes  'Formigues a la cuina i altres contes' amb Joan Rioné, a les 17 hores, i la presentació del llibre 'El misteri de la jovera (la tortuga de la sona)', amb textos de Joan Carnicer i il·lustracions d'Ana Belén Martínez, a càrrec de Pepi Miró, a les 18 hores.

Enguany, en una programació de Sant Jordi marcada per la Covid-19, també hi haurà l'espectacle familiar 'Tinc un paper!' amb el polifacètic músic i compositor Marc Parrot i la il·lustradora Eva Armisén. L'esdeveniment es farà el dissabte 24 a la plaça de l'Església, a les 12 hores. El cartell de la programació ha estat il·lustrat per la veïna Rebeca Luciani, il·lustradora amb una llarga trajectòria professional.

Abans dels actes de la diada de Sant Jordi, aquest 16 d'abril, a les 18 hores, al pati de les antigues escoles Teresa Manero hi haurà la presentació de la revista anual Estudis Altafullencs núm. 45, a càrrec de Salvador Codina. Ja per acabar, la regidoria de Cultura ha organitzat també el 2n Concurs de Microrelats virtuals, i ha recuperat el certamen literari de Sant Jordi a les escoles.