Una targeta de rascar i guanyar

Els 'Rasca i Guanya 2022' de Torredembarra repartiran 10.000 euros en premis

Els premis que es podran obtenir mitjançant els 'rasca' seran: marxandatge del municipi o premis de 5, 10 20 euros

Torredembarra engega la campanya de promoció comercial 'Rasca i guanya 2022. Redescobreix el comerç, comprar a la Torre pot tenir premi'. Una iniciativa de la Regidoria de Comerç, Indústria i Activitats que comença aquest 7 de juny i es perllongarà fins al 23 de juny i compta amb la participació d'un total de 46 establiments.

La campanya comercial torrenca consisteix en el fet que qualsevol persona major d'edat que realitzi compres per un import superior a 10 euros en els establiments adherits podrà aconseguir una targeta 'Rasca', la qual només se n'entregarà una per cada compra.

En aquestes targetes 'Rasca' hi haurà diferents premis: descomptes als establiments participants en la campanya per valor de 5, 10 i 20 euros (fins a un total de 10.000 euros) o marxandatge del municipi i també targetes sense premi.

Les targetes amb premi es podran bescanviar del 7 de juny al 8 de juliol als comerços adherits a la campanya i, en el cas del marxandatge, a l'oficina de turisme de Torredembarra i tots els dijous mentre duri la campanya, a la carpa situada a la plaça Mn. Joaquim Boronat de 10 a 13.30 hores.

Tal com va explicar el regidor de Comerç, Josep Maria Guasch, l’objectiu de la campanya, que dona continuïtat a les realitzades l’any passat, és protegir, preservar i donar suport al teixit productiu i social del municipi per atenuar l'impacte econòmic de la Covid-19, encara vigent al nostre territori.