Futbol Base RCD Espanyol

El RCD Espanyol tindrà una escola de futbol base a Torredembarra a partir del 3 de febrer

El club perico ho ha acordat amb la Unió Esportiva Torredembarra | Els dies 30 i 31 de gener, jornades de portes obertes

El RCD Espanyol obrirà en els pròxims dies la seva única escola de futbol base a les comarques de Tarragona, segons ha pogut saber en exclusiva TarragonaDigital. Ho farà a Torredembarra, després d'haver arribat a un acord amb el club de futbol local, la Unió Esportiva Torredembarra (UDT), que els vincularà durant la present temporada  i amb voluntat d'allargar la col·laboració durant «un bon grapat de temporades»,  segons han explicat a aquest mitjà fonts properes a la negociació.

La nova escola de formació perica, que s'anomenarà 'Escola Torredembarra del RCD Espanyol',  seran sessions de tecnificació per a joves futbolistes d'entre 5 i 16 anys, a càrrec d'entrenadors formats a l'entitat barcelonina a l'estadi municipal de la Torre. Les places són limitades a un màxim de 50 jugadors, segons ha pogut confirmar TarragonaDigital, i es presentarà públicament el dijous 23 de gener, a la tarda, de la mà d'autoritats de l'Ajuntament de Torredembarra, el responsable de la Ciutat Esportiva Dani Jarque, Eloi Pérez, i el coordinador de l'Escola Dani Jarque i les Escoles Externes, David Llobet.

Torredembarra serà l'única escola de futbol base del RCD Espanyol al Camp de Tarragona

La UD Torredembarra és un dels grans equips dle futbol català | Cedida

Per tal de donar a conèixer les possibilitats del nou centre formatiu del futbol perico al Camp de Tarragona, està previst que  els pròxims dijous i divendres, 30 i 31 de gener, tinguin lloc dues jornades de portes obertes a l'estadi municipal de Torredembarra. La vinculació oficial entre les dues entitats començaria a partir del dilluns 3 de febrer, segons ha transcendit.

Torredembarra serà, de facto, l'extremitat perica al sud de Catalunya des del mes vinent. Serà l'única escola formativa del club a les comarques tarragonines,  després que el CE Altafulla assumís aquesta mateixa posició durant la temporada 2015-2016  però renunciés a renovar l'acord de col·laboració abans d'encetar la planificació de la temporada següent.

La Unió Esportiva Torredembarra és des de les darreres temporades un club accentuat en el futbol base i l'aposta infantil i formativa,  després d'una etapa de gran protagonisme del primer equip sènior on va arribar a moure's entre els millors camps de la Primera Catalana. Ara, amb el primer equip a Tercera, la gran novetat a l'entitat blanc-i-blava arriba de la mà d'un salt endavant històric quant a l'oferta formativa dels més menuts.