Imatge promocional del nou programa d'Atresmedia

'Reinas al Rescate' graven a Roda de Berà per acabar amb un gran espectacle

La Pedrera de l'Elies acollirà el show final del programa

Roda de Berà s'ha vestit de plató per a ser l'escenari d'un nou format televisiu que es prepara des del grup de comunicació Atresmedia. En col·laboració amb la productora Buendía Estudios, durant aquesta setmana s'està gravant a la localitat del Baix Gaià aquest nou programa.

Es tracta del nou format que es podrà veure a la plataforma de pagament d'Atresmedia 'Reinas al Rescate'. Aquest nou programa estarà protagonitzat per les conegudes drags que es poden veure al programa 'Drag Race España', del qual s'està emetent ja la segona temporada a Atresplayer Premium.

Elles són Supremme de Luxe, Pupi Poisson, Estrella Xtravaganza i Sharonne i tindran la missió de visitar diferents pobles d'Espanya. Entre ells estarà Roda de Berà. 

'Reinas al Rescate' a Roda de Berà

Després de sèries com 'Veneno', el format de 'Drag Race España' o documentals com 'Ellas', la plataforma de pagament d'Atresmedia, Atresplayer Premium, han tornat a apostar per un aquest nou format protagonitzat pel món drag.

En aquest sentit, la plataforma de pagament segueix la tendència internacional d'apostar per formats protagonitzat per drag queens. Exemples d'aquest fenomen a les pantalles hi ha 'Drag Heals, de la televisió canadenca OutTV, '¡Dragníficas!' (Drag Me Down the Aisle) que s'ha pogut veure a DKISS, o 'We're Here, d'HBO.

Tot i que no s'han donat molts detalls des de la productora que fa el programa, el col·lectiu drag en serà el protagonista. Les conegudes drags de 'Drag Race España' presentaran la història de persones relacionades amb el col·lectiu LGTBIQ+ que prendran el protagonisme.

Les reines tractaran també amb persones del seu entorn, familiars, veïns i veïnes del poble, organitzant un gran espectacle en el qual els protagonistes podran brillar com sempre han volgut. Per això, necessitaran l'ajuda i col·laboració de tot el poble.

La gravació de la festa final, en la qual les reines i els protagonistes actuaran en un gran espectacle, serà el pròxim dissabte, 9 d’abril, a partir de les 15.30 hores, a la Pedrera de l’Elies. El programa ha convidat tot el poble a assistir-hi com a públic, tot i que els menors d’edat, per qüestions legals, no hi podran participar.