L'aparcament del carrer de Lleida de Torredembarra, disponible de nou

Havia estat tancat durant les obres de Pere Badia

L'aparcament situat a la zona verda del carrer de Lleida de Torredembarra torna a estar obert des de la tarda d'aquest dijous, 27 de desembre. Després de tres mesos tancat, després que es fes servir com a zona per a guardar maquinària i per als treballadors de les obres del carrer de Pere Badia, finalment des de primera hora de la tarda d'aquest dijous, ja s'hi pot tornar a aparcar.

La zona de pàrquing està situada en un terreny que està contemplat com a zona verda, de manera que, en els propers mesos, aprofitant la transformació d'aquesta àrea de la vila, no es descarta que pugui aixecar-se l'asfaltat i convertir-se, de fet, en un parc. El cas, però, és que ara se'n pot fer ús com a zona d'aparcament.

L'aparcament de la zona verda del carrer de Lleida, obert de nou

Així doncs, després que durant el matí d'aquest dijous l'empresa adjudicatària de l'obra, Trade Infraestructuras SL, retirés els darrers rastres de l'obra dels últims tres mesos, com ara un mòdul prefabricat per a ús dels operaris que hi havia en aquest solar, la zona verda del carrer de Lleida —asfaltada—  torna a estar disponible perquè hi puguin aparcar els vehicles —es va tancar a principis de setembre, just abans que comencessin els treball a Pere Badia.

El pàrquing de Filadors segueix obert de manera gratuïta

En paral·lel, i a causa de la pèrdua d'aparcaments en motiu de les obres en aquest cèntric carrer, des de l'Ajuntament de Torredembarra es va obrir de manera gratuïta el pàrquing del carrer dels Filadors. A dia d'avui i a l'espera que s'apliquin les tarifes que ja estan publicades, el pàrquin soterrat de Filadors segueix estant obert de manera gratuïta.

D'aquesta manera, els vehicles poden accedir a Filadors cada dia entre les sis del matí i les dotze de la nit, mentre que es pot sortir del pàrquing a qualsevol hora del dia. Amb la reobertura del solar d'aparcament situat al carrer de Lleida, doncs, es retorna al complet l'oferta de places d'aparcament gratuït que hi havia en aquesta zona del municipi, marcadament comercial.