Dos joves roben una caixa registradora a Torredembarra i agredeixen a la policia

La policia va enxampar als joves a la platja mentre intentaven obrir la caixa robada a cops

Els Mossos d'Esquadra van detenir la passada nit de divendres dos joves a Torredembarra. Els detinguts van ser caçats 'in fraganti' pels agents policials mentre estaven colpejant una caixa forta que havien robat  amb anterioritat en un bar de l'avinguda de la Verge de Montserrat. Els joves estaven a la zona de la platja de La Paella intentant obrir la caixa registradora que havien robat quan la policia els va enxampar.

Roben la caixa registradora d'un bar i l'intenten obrir a cops

Quan encara no eren les sis del matí del passat divendres dia 1 d'agost, un vigilant de la zona va escoltar sorolls forts i estranys i quan es va acostar va veure a dos joves que estaven donant cops a una caixa registradora per intentar-la obrir. Davant els fets va trucar a la Policia Local de Torredembarra que es van adreçar al lloc on estaven intentant obrir la caixa i els van detenir.

La policia els enxampa a la platja

Els joves havien robat aquesta caixa registradora d'un bar situat a l'avinguda de Montserrat de Torredembarra, i per intentar-la obrir ho volien fer a cops. Quan els agents els hi van preguntar d'on havia sortit la caixa els joves no van col·laborar. Els agents van acabar descobrint que efectivament  era del bar de l'avinguda Verge de Montserrat i van procedir a detenir-los.

Els joves van intentar agredir als agents policials

No obstant això els joves es van resistir i van  intentar agredir als agents policials en diverses ocasions. Finalment van poder ser detinguts, encara que l'agressivitat va continuar a la cel·la  de la comissaria on seguien donant cops i cridant. Els dos joves van ser acusats d'un robatori amb força, un delicte de danys per l'agressivitat a la cel·la i un altre de desobediència a l'autoritat.