L'Ajuntament de Torredembarra decreta serveis mínims per la vaga del 8-M

S'ha convocat una protesta laboral de caràcter feminista, com l'any 2018

La d'aquest divendres, 8 de març, serà de nou una jornada de vaga. Després de la que va convocar fa poc més de dues setmnes la Intersindical per protestar en l'inici del judici de l'1-O al Tribunal Suprem, aquest divendres torna a ser 8-M i, com l'any passat, s'ha convocat una vaga laboral per acompanyar les reivindicacions feministes del Dia Internacional de les Dones. L'Ajuntament de Torredembarra la seguirà i ha decretat ja serveis mínims.

  

Organitzacions com ara Intersindical-CSC, CNT, IAC, CGT, SEPC, USTEC i COS secunden aquesta convocatòria.

Els serveis mínims que oferirà l'Ajuntament de Torredembarra durant la vaga de dijous

Segons s'ha informat des del consistori torrenc aquest dijous, dia 7 de març, els serveis mínims previstos per aquest divendres, 8-M, garantiran el funcionament del registre general d’entrada, les tasques del secretari i la interventora municipals, la consergeria per al torn de matí al Pati del Castell i el personal de guàrdia de la Brigada de Via Pública i Manteniment.

A més, les llars d’infants municipals oferiran l’horari de plaça habitual, de nou del matí a dotze del migdia i de tres a cinc de la tarda, però sense donar serveis extres com són la primera hora, de vuit a nou del matí, i el de menjador i migdiada, entre les dotze del migdia i les tres de la tarda.

L'any 2018 ja es va produir una convocatòria de vaga que va assolir molt de seguiment arreu del país. Ara, les organitzacions de treballadors busquen repetir l'èxit assolit l'any passat. De cara a aquest divendres, a Tarragona ja s'ha convocat una manifestació unitària que es farà pel centre de la ciutat a partir de dos quarts de set de la tarda.

També et pot interessar