Casa de la Vila de Roda de Berà

Sortegen premis per als clients dels comerços de Roda de Berà

Hi ha en joc cinc lots de productes valorats en 30 euros cadascun

L’Ajuntament de Roda de Berà engegarà a partir d'aquest diumenge, dia 1 de desembre, la campanya ‘Comprar en el comerç local té premi’. La iniciativa busca incentivar el comerç local i té l’objectiu, de forma particular, de promocionar, dinamitzar i activar el petit i mitjà comerç de Roda de Berà.

‘Comprar en el comerç local té premi’, la campanya del comerç de Roda de Berà per a la primera quinzena del mes de desembre

En aquest sentit, doncs, el consistori rodenc posarà en marxarà el proper diumenge aquesta campanya, sota l'eslògan ‘Comprar en el comerç local té premi’. La participació és molt senzilla,  només cal comprar en qualsevol dels comerços que s’han adherit a la campanya —als seus aparadors hi ha un distintiu que així ho indica— durant el període comprès entre l’1 i el 15 de desembre.

Per tal de poder entrar en el sorteig, cal guardar els tiquets de compra i, en la part posterior del tiquet, posar-hi el nom, cognoms i telèfon de contacte. Els tiquets es podran dipositar el diumenge, dia 15 de desembre, dins d’una urna que estarà ubicada al Poliesportiu Municipal, coincidint amb la festa d’entitats. L'Ajuntament ha advertit que és important que els tiquets portin el segell clarament visible de l’establiment on s’ha realitzat la compra.

Cinc lots de premis valorats en 30 euros cadascun

El sorteig, que es realitzarà el mateix dia 15 a les tres de la tarda al Poliesportiu, consistirà en una rifa de cinc lots de Nadal valorats en 30 euros cadascun. Aixo sí, una condició important és que, per poder optar al premi, caldrà estar present durant el sorteig.