Persones en una terrassa d'un establiment de Torredembarra

Torna el 'de tapes per Torredembarra' amb 33 propostes gastronòmiques

Es podran degustar les millors tapes del 13 al 29 de maig per un preu de 3,5 euros

La vuitena edició del 'de tapes per Torredembarra' ja està preparada. Una trenta d'establiments del municipi del Baix Gaià oferiran aquestes originals creacions gastronòmiques, en total 33, del 13 al 29 de maig. El preu de cada degustació i beguda serà de 3,5 euros.

El regidor de Comerç, Indústria i Activitats, Josep Maria Guasch, ha explicat que el preu s’ha actualitzat a petició dels establiments participants, però que continua sent molt competitiu. També ha comentat que han baixat el nombre de participants després de l’aturada obligada de dos anys per la pandèmia.

Tot i això, és un nombre prou important per a fer que la ruta tapera sigui prou atractiva i s’aposta per continuar duent a terme aquest esdeveniment gastronòmic per donar suport al sector de la restauració torrenca.

Vota la millor tapa del 'de tapes per Torredembarra'

Des de l'organització s'ha fet repetit una proposta per a incentivar la participació en la ruta de tapes. En aquest sentit, es podrà votar la millor creació gastronòmica.

Per altra banda, les primeres cent persones que facin entrega de la butlleta amb un mínim de 10 tapes/segells diferents obtindran un obsequi. En concret, serà un producte Maystar, una tovallola de Torredembarra i el conte infantil 'Amb olor de romaní, pels camins de Torredembarra'.

Per aconseguir els premis cal emplenar la butlleta de participació i portar-la a la Regidoria de Turisme, situada al passeig Rafael Campalans. La data límit per entregar les butlletes i recollir els premis serà 3 de juny.

A la pàgina web de Turisme es pot trobar tota la informació relacionada amb el 'de tapes per Torredembarra'.