Toni Cruz, líder de Ciutadans a Torredembarra

Ciutadans confirma que Toni Cruz serà l'alcaldable per Torredembarra

Així ho han confirmat aquest divendres des de la formació

Era un secret a veus, però ara ja és oficial: segons ha pogut confirmar BaixGaiàDiari.cat, Toni Cruz tornarà a ser el candidat de Ciutadans a l'alcaldia de Torredembarra a les eleccions municipals del proper 26 de maig. Feia setmanes que s'esperava que el partit confirmés Cruz com a cap de llista i aquest divendres Ciutadans ha fet oficial el seu nom com a candidat a l'alcaldia de la Torre, segons ha pogut saber aquest mitjà.

Toni Cruz serà candidat a l'alcaldia de Torredembarra per segona vegada

Toni Cruz ja va ser el cap de llista de Ciutadans a l'alcaldia de Torredembarra a les eleccions municipals de 2015, les primeres en què la formació es presentava a la vila. La seva irrupció a l'Ajuntament de la Torre va ser amb molta força: els de Toni Cruz van ser segona força gràcies a haver obtingut 746 vots, gairebé el 13% de l'electorat. Els resultats els han permès tenir tres regidors al consistori, que han liderat l'oposició al govern tripartit d'ERC, PSC i ABG.

Cruz s'ha mantingut durant tot el mandat en el càrrec de portaveu del grup municipal de Ciutadans i ja feia mesos que s'havia postulat per repetir al capdamunt de la llista de Ciutadans aquest 2019. Finalment, no hi ha hagut sorpreses i aquest mateix divendres, 5 d'abril, el partit l'ha confirmat com a cap de llista, segons ha pogut saber BaixGaiàDiari.cat.

La resta de la candidatura es donarà a conèixer en els propers dies

Al llarg dels darrers quatre anys, a Toni Cruz l'han acompanyat a l'Ajuntament de Torredembarra dos edils més: Juan Carlos Hurtado i Javier Ramírez. El partit no confirma encara quins noms formaran part de la llista electoral  i deixa aquesta informació per més endavant. Amb Cruz confirmat com a número 1, la continuïtat de Javier Ramírezsembla garantida  i cal esperar noves incorporacions per als llocs més elevats de la seva llista.

També et pot interessar