Presentació del 'Diverteix-te en família' a Torredembarra

Torredembarra presenta l'oferta d'activitats d'estiu amb el 'Diverteix-te en família'

S'han programat activitats esportives i nàutiques, tallers i un espectacle infantil per al pròxim 11 i 12 de juny

Torredembarra ha preparat un cap de setmana ple d'activitats per a totes les famílies i els amants de les activitats i esports nàutics i de sorra. Els pròxims 11 i 12 de juny torna el 'Diverteix-te en família', un esdeveniment per donar a conèixer l'oferta que es pot practicar a la façana marítima de Torredembarra.

La Regidoria de Turisme ha presentat la segona edició després de l'èxit de participació l'any passat. Enguany compta amb un complet programa d'activitats esportives i nàutiques, tallers i espectacles familiars

Algunes activitats ja es van dur a terme l’any passat i enguany se n’incorporen de noves com el bateig de submarinisme, l’esquí aquàtic, el taller del fons de la mar i el pintacares amb temàtica marina.

Les activitats del 'Diverteix-te en família'

Les activitats esportives i nàutiques que s'han programat són bateig de submarinisme, paddle surf, esquí aquàtic, classes de surf en família, sortida amb hobie cat, ocean safari, family kayac i sortida en catamarà.

D'altra banda, els tallers i espectacle infantil que hi haurà són el taller del fons de la mar, corriol camanegre, tortuga marina, pintacares amb temàtica marina, nusos i collarets de petxines, barquets de paper i Disco per Xics.

Pel que fa als preus, els tallers i l'espectacle infantil són gratuïts. Pel que fa a les activitats, val 3 euros per a infants fins als 14 anys, famílies nombroses, monoparentals, persones amb discapacitat, jubilades i pensionistes).

En canvi, serà de 5 euros per als adults que vulguin fer activitats de menys de 2 hores, i de 7 euros els adults que facin activitats a partir de 2 hores i menys de 3 h. Els adults que vulguin fer activitats de 3 hores, el preu serà de 9 euros.

L’any passat el preu va ser d’1 euro  per donar a conèixer un programa d’activitats que es duia a terme per primera vegada. En aquesta edició, s’ha optat per posar valor les activitats i evitar que algunes places quedin buides a darrera hora. Tot i així, els preus es mantenen populars.

Les inscripcions a les activitats de pagament estaran obertes fins al 8 de juny. Cal enviar un correu a turisme@torredembarra.cat indicant l’activitat i horari escollit: nom, cognoms i edat  de tots els participants, telèfon de contacte i població de residència.

La regidora de Turisme, Marina Riudeubas, ha comentat que s’ha decidit programar una nova edició del 'Diverteix-te en família' després que fos una iniciativa molt ben valorada pel prop del miler de participants de l’any passat, així com per les entitats i sector privat participant. La seva organització respon a les accions previstes en el pla estratègic de turisme d’esports de Torredembarra.

A la presentació de «Diverteix-te en família» que s’ha dut a terme aquest matí també hi han pres part Vicenç Céspedes, director del Club Marítim Torredembarra; Jaume Aloy, representant de Cat Aventure, i Susanna Cuadros, del Gepec.

Altres empreses i entitats que participen en el cap de setmana d’activitats en família són: Centre de busseig OdySea, Centre Tarragona Watersports; Associació Surf&Barres i Escola de Surf Torredembarra; M. Rota Diving, i  TGNautica Kayak.