Imatge de l'antiga N-340 de Torredembarra, on es duran a terme les obres de remodelació

Ruta alternativa: l'inici imminent de les obres a l'antiga N-340 de Torredembarra obligarà a tallar el trànsit

El trànsit de vehicles i les parades d'autobusos, els grans afectats | Els treballs duraran vuit mesos

A Torredembarra, les esperades obres de condicionament de l'antiga N-340, entre el passeig de la Sort i el de l'estació de trens, estan a punt de començar. En vistes a aquestes actuacions, l'Ajuntament del municipi s'ha avançat a concretar els canvis i afectacions  que hi haurà per al trànsdit de cotxes i d'autobusos que necessita passar-hi cada dia. Cal recordar que els treballs començaran el proper dilluns 19 d'abril  i que està previst que s'allarguin durant vuit mesos.

Els treballs es concentraran al tram entre el cèntric passeig de la Sort i el passeig de l'Estació, de manera que el tall al trànsit en aquesta zona serà total. És per això que els vehicles privats hauran de fer ús de rutes alternatives com l'actual variant de l'N-340, i l'accés als pàrquings  dissuassoris afectats, el del passeig de la Sort i el de Lluís Companys, a partir d'ara s'haurà de fer a través de l'avinguda Catalunya del municipi.

Canvis per al trànsit de vehicles i en l'a ubicació de les parades d'autocar

Un altre dels grans afectats seran els autobusos  i les seves parades, ja que quedaran suspeses les actuals i s'hauran de substituir de manera provisional. En el cas de l'autocar de línia amb direcció a Tarragona, la parada del passeig de la Sort es traslladarà a l'avinguda de Sant Jordi, davant de la farmàcia. En sentit invers,  cap al Vendrell, la nova parada serà davant de l'escola Antoni Roig, a l'avinguda de Sant Jordi. L'altra parada convencional, davant el Teatre-Auditori Sala del Mar, es mantindrà.

Per als  busos urbans, la parada actual del passeig de Miramar es manté sense afectació; i en el cas dels busos escolars serà cada companyia l'encarregada de comunicar si hi ha canvis o no en la ruta actual. A més, l'Ajuntament ha avisat que es mouran les bateries de contenidors  afectades per le sobres als carrers adjacents, i que és probable que, en alguns carrers, se suprimeixin places d'aparcament  per tal de facilitar la circulació per la zona. Els treballs són la gran inversió urbanística de l'any 2021 a la Torre.