Torredembarra celebra una nova edició de la «Shopping Night»

A més de la seixantena de botigues on comprar, també hi haurà espectacles, contacontes i música en directe, entre altres.

Aquest dissabte, dia 28 de juliol, a partir de dos quarts de vuit del vespre i fins a la una de la matinada, els carrers de l’eix comercial de Torredembarra tornaran a acollir una nova edició de la «Shopping Night»,  que enguany s’ambientarà al voltant de la temàtica de la mar Mediterrània. De nou, ha estat organitzada per la Regidoria de Comerç, Indústria i Activitats de l'Ajuntament de Torredembarra,  en col·laboració amb l'UCEP.

A més de la seixantena de botigues i establiments participants, on es podran trobar tot tipus de productes amb grans descomptes i fins i tot regals, també hi haurà espectacles, contacontes, tallers de maquillatge tematitzat i música en directe, amb havaneres i música de DJs entre altres.

Per més informació podeu consultar la web de turisme de Torredembarra.

La Shopping Night programa activitats tota la nit

De 19.30 a 20.15 hores, a la plaça de la Vila. Contacontes amb gust salat a càrrec de Sra. Piruleta

De 20.30 a 23.30 hores, a la plaça Mossèn Joaquim Boronat cantonada amb carrer Antoni Roig. Maquillatge tematitzat amb personatges marins i globoflèxia a càrrec de Sra. Piruleta

De 20.30 a 22.00 hores, al carrer Ample.  Actuació musical O’xenta’s (pop rock espanyol dels 80 i 90)

De 21.30 a 23.00 hores, pels carrers de l’eix comercial. Itinerant de personatges. Bob Esponja, Vaiana i Maui. Fes-te una foto amb els teus personatges preferits!

De 21.30 a 22.15 hores, a la plaça de la Vila. Espectacle Llegendes de la Mediterrània a càrrec de Funeral Cabaret i Imason

De 22.00 a 23.00 hores, a la plaça Mossèn Joaquim Boronat.  Havaneres amb el grup L’Espingari i Rom cremat a càrrec de l’UCEP per 1 euro.

De 22.30 a 24.00 hores, al carrer Antoni Roig.  Julivert: ‘cançons populars i de taverna’

De 22.30 a 24.00 hores, a la plaça de la Font. Música en directe amb el Dj Ethian Guerrero

De 22.30 a 24.00 hores, al carrer Ample. Actuació musical de Mossèn Bramit Morera i Els Mort