Ajuntament de Torredembarra.

Torredembarra donarà feina a vuit persones en el seu primer Pla d’Ocupació Municipal

Les persones interessades poden presentar la sol·licitud des del 10 al 19 de maig

L'Ajuntament de Torredembarra ha engegat una nova iniciativa al municipi. Es tracta del seu primer Pla d'Ocupació Municipal. Un procediment que s'inicia aquest dilluns amb la publicació de les bases de selecció de treballadors i treballadores.

En total, se seleccionaran vuit persones, en situació d'atur i inscrites com a demandants d'ocupació. Els perfils professionals previstos per a aquesta convocatòria són sis operaris i operàries de serveis de brigada, platges, instal·lacions, cementiri o medi ambient. A més de dos peons i oficial de pintor.

Les persones seleccionades tindran un contracte de sis mesos de durada. L'Ajuntament torrenc hi destina un total de 129.000 euros per aquest Pla d'Ocupació Municipal.

Les persones interessades, i que compleixen els requisits, poden presentar la sol·licitud entre el 10 i el 19 de maig. Es podrà fer de forma telemàtica, reomplint la instància i  presentant-la a través de la seu electrònica; o bé presencialment sol·licitant cita prèvia a l’OAC, per telèfon al 977 64 00 25 o per correu electrònic oac@torredembarra.cat.

El procés de selecció consistirà en una entrevista i la valoració de mèrits acreditats documentalment. Els mèrits que es tindran en compte són el temps en situació d’atur, la pertinença a col·lectius específics o prioritaris (persones amb discapacitat física o psíquica, majors de 45 anys, menors de 30 anys i víctimes de violència de gènere), temps d’empadronament ininterromput a Torredembarra i disposar de permís de conduir B en vigor.


L’alcalde de Torredembarra, Eduard Rovira, ha explicat que es tracta del primer Pla d’Ocupació Municipal i que la iniciativa va sorgir en la negociació del pressupost del 2021 amb el grup municipal del PSC.

En aquest sentit, ha comentat que habitualment l’Ajuntament sol·licita subvencions per incorporar personal dels plans d’ocupació promoguts per altres institucions com la Generalitat de Catalunya o la Diputació de Tarragona i que aquesta vegada s’ha decidit fer un pas més i promoure un pla propi per intensificar l’ajut a persones aturades del municipi.