N-340a a Torredembarra.

Torredembarra estrena l'enllumenat de l'N-340a al tram dels c脿mpings

Els nous punts de llum es van posar en marxa aquest dimarts, 19 de novembre

Aquest dimarts, 19 de novembre, Torredembarra ha posat en marxa el nou enllumenat públic del passeig de Miramar, és a dir, el pas de l'antiga N-340 pel terme municipal de la Torre, entre la rotonda del pont de Clarà i la de la urbanització Nova Torredembarra —que dona accés també a les Àmfores—, després que hagin finalitzat les obres d’instal·lació. Es tracta del tram d'aquesta via on es troben ubicats diversos càmpings.

Disset punts de llum que milloren la visibilitat en un tram de 640 metres

Les obres han comportat la instal·lació d’un total de disset punts de llum, ubicats gairebé cada quaranta metres, en un tram d'un total de 640 metres que només disposava d’enllumenat a la mateixa rotonda del pont de Clarà. El regidor de Via Pública i Manteniment de l'Ajuntament de Torredembarra, Raúl García, ha explicat que «l’objectiu final és millorar la seguretat en el trànsit i facilitar el desplaçament dels vianants».

La implantaci贸 d鈥檈nllumenat p煤blic en aquest tram de l鈥檃ntiga N-340 es va adjudicar el mes de juliol passat a l鈥檈mpresa Bosir, S.A. per un import de 76.338,90 euros, amb l'IVA incl貌s. El contracte es va formalitzar en data 25 de juliol per貌 les obres, que van iniciar els treballs previs al setembre, no van poder comen莽ar fins mitjan octubre, d鈥檃cord amb la normativa municipal que limita obres i horaris durant l鈥檈stiu.

En els propers mesos, l'Ajuntament de Torredembarra t茅 previst tirar endavant les obres que han de permetre embellir un altre tram de l'N-340a: el que va del passeig de la Sort al passeig de l'Estaci贸 i que, com l'enllumenat del tram dels c脿mpings, es pagar脿 amb una subvenci贸 estatal atorgada l'any 2004.