Una màquina fent obres al carril bici de Torredembarra

Torredembarra inicia les obres d'un nou carril bici i de vianants al pont de Clarà

L'actuació connectarà la zona dels càmpings i el passeig Miramar

El carril bici i de vianants al pont de Clarà de Torredembarra cada cop és més a prop. Les obres de construcció d'aquest equipament s'han iniciat aquest dilluns, 9 de maig, tal com informa la regidoria d'Obra Pública i Manteniment del consistori torrenc. En aquesta actuació, a més, també s'inclou la millora de la zona verda que hi ha en aquest indret.

Les obres al pont de Clarà se centren al ramal est d'aquesta localització, en concret, el que connecta el passeig Miramar (antiga N-340) en direcció el Vendrell. La construcció d'aquest equipament tindrà un termini d’execució de dos mesos, amb un cost total de 47.305,18 euros i les du a terme l’empresa Catalana d’Obres del Penedès, SA.

Un nou tram de carril bici i de vianants

Aquest nou tram de carril bici i de vianants connectarà amb el ja existent a la zona dels càmpings i el que s'ha realitzat recentment juntament amb les obres de remodelació d'un tram del passeig Miramar.

En aquest últim àmbit, però, encara no s'han donat per finalitzades les obres del carril bici i per a vianants, ja que la pintura que es va aplicar no ha estat la idònia. En aquest sentit, l'empresa adjudicatària haurà de dur a terme el fressat de la pintura i la seva reposició.

L’Ajuntament de Torredembarra també haurà de reposar els separadors de carril que han estat malmesos pel pas de vehicles pesants. A més, es reforçarà la senyalització i pintura del carril bici i de vianants per donar una major seguretat.