Una dona participant en la campanya ‘Let’s Clean Up Europe 2020' a Torredembarra

Torredembarra convoca una jornada de neteja del Roquer

Una acció emmarcada al ‘Let’s Clean Up Europe 2022’

Torredembarra torna a adherir-se a la campanya 'Let's Clean Up Europe 2022'. Per aquest motiu, el pròxim dissabte 7 de maig, a partir de les 10 hores, tindrà lloc una jornada de neteja del Roquer.

La localitat del Baix Gaià participa a l'acció comuna a tot Europa per conscienciar sobre la quantitat de residus que llencem de forma incontrolada a la natura. Una jornada que s'ha anat repetint any rere any a Torredembarra.

L’activitat està organitzada per la Regidoria de Sostenibilitat de l’Ajuntament de Torredembarra amb la participació de GETE-Ecologistes en Acció, GEPEC-Ecologistes de Catalunya i l’Associació Mediambiental La Sínia.

S’emmarca dins del programa d’educació ambiental 2021 i s’inclou dins de l’Objectiu de Desenvolupament Sostenible (ODS) número 12, destinat a la producció i consum responsables, i del número 15 de vida terrestre.

El punt de trobada serà a l’inici del passeig del Roquer, vora el port esportiu. Per a participar en aquesta acció, cal inscripció prèvia a tarraco@ecologistesenaccio.cat

'Let's Clean Europe 2022'

La jornada 'Let's Clean Europe 2022' és una acció comuna a tot Europa per conscienciar sobre la quantitat de residus que llencem de forma incontrolada a la natura i promoure accions de sensibilització a través de la recollida d'aquests residus abocats il·legalment als boscos, platges, marges de rius, etc.

La campanya de l'any 2022, es realitzarà entre el 6 i el 8 de maig de 2022 en diferents punts del territori.