El Patronat Antoni Roig estrenarà una visita teatralitzada per donar a conèixer la història de l'escola i el seu fundador.

Torredembarra ofereix aquest estiu visites guiades i teatralitzades al patrimoni local

La Regidoria de Turisme ha engegat diverses visites al Castell i el nucli antic, als Indians, al Patronat Antoni Roig o al far, entre altres, que s'allargaran fins a finals d'estiu

Aquest mes de juliol, veïns, visitants i habitants de la zona podran visitar  els edificis i espais més significatius del patrimoni de Torredembarra. La regidoria de Turisme de l'ajuntament torrenc ha posat en marxa un any més les visites guiadesal Castell i el nucli antic i als Indians, el Patronat Antoni Roig i la Sala Noble. A més, continuen obertes les visites al far de Torredembarra, i com a novetat de la proposta d'enguany, s'ha dissenyat una visita teatralitzada  a l'edifici indià del Patronat Antoni Roig.

La novetat: una visita teatralitzada que representarà la vida de l'indià Antoni Roig

L'activitat, anomenada 'El viatge', pretén donar a conèixer a les famílies amb infants el Patronat Antoni Roig, ubicat a l'edifici noble en què l'indià més reconegut de Torredembarra va promoure la creació de l'Escola Antoni Roig. La visita explicarà i representarà la trajectòria vital de Roig i la història de l'escola de la ma de dos il·lustres indians, Marina Torres i Antoni Roig.

De visites teatralitzades se n'oferiran cinc, per un preu de tres euros, repartides entre els mesos de juliol i agost. En català, se celebraran el dimarts 20 de juliol i els dies 3 i 17 d'agost. En castellà, les visites es faran en dues ocasions: el 27 de juliol i el 10 d'agost. L'horari de les activitats serà a dos quarts de vuit del vespre i durarà entre quaranta i quaranta-cinc minuts. 

Totes les visites s'han de reservar en línia o per telèfon a la regidoria de Turisme

Totes les visites es poden reservar en línia o per telèfon, trucant al 977 64 45 80. Les visites al Castell  i al nucli antic es faran, en lloc de les del Patronat, els dimecres; els dies immediatament posteriors —21 i 28 de juliol, 4, 11 i 18 d'agost a la mateixa hora. S'organitzaran en  grups reduïts de quinze persones, amb una durada d'una hora i mitja i per un preu  de cinc euros per a adults i tres per a infants i jubilats. Per a altres idiomes o dies de visita es pot consultar a la regidoria de Turisme


La visita als Indians, en què es podrà veure el Patronat Antoni Roig i la Sala Noble, es faran els dissabtes 24 i 31 de juliol i els dies 7, 14 i 21 d'agost, en català i en castellà.
També seran organitzades per a quinze persones i tindran la mateixa durada i horari. El preu també serà idèntic. El punt de trobada en el cas de la visita als Indians serà a l'exterior de l'edifici de la Fundació Pere Badia.