Jornada de neteja del litoral de Torredembarra

Torredembarra organitza una jornada de neteja en sis espais del litoral

L'acció se celebrarà el pròxim 8 de maig de 10 a 11.30 hores

El municipi de Torredembarra torna a organitzar una jornada de neteja al litoral amb motiu del 'Let's Clean Up Europe 2021'. La iniciativa se celebrarà el pròxim 8 de maig, des de les 10 a les 11.30 hores del matí. Aquesta acció comuna a tot Europa es fa per conscienciar sobre la quantitat de residus  que llencen de forma incontrolada a la natura i promoure accions de sensibilització a través de la recollida d'aquests residus abocats il·legalment als boscos, platges, marges de rius, etc.

L'acció de neteja que es farà a Torredembarra serà en sis espais del litoral torrenc: Muntanyans (en dos indrets diferents); platja de Baix a Mar; dunes experimentals a la platja de la Paella; el Roquer; i la platja del Canyadell.

Les persones que estiguin interessades a participar en aquesta iniciativa han d'enviar un correu a tarraco@ecologistesenaccio.cat indicant el nombre de persones i lloc triat per participar-hi. En conseqüència de la pandèmia i d'acord amb les mesures Covid-19, les places son limitades i, segons la participació, es podrien ampliar els espais de neteja. 

L'activitat està organitzada per GETE-Ecologistes en Acció, GEPEC-Ecologistes de Catalunya i l’Associació Mediambiental La Sínia i compta amb el suport de la Regidoria de Sostenibilitat de l’Ajuntament de Torredembarra. A més, s’emmarca dins del programa d’educació ambiental 2021 i s’inclou dins de l’Objectiu de Desenvolupament Sostenible (ODS) número 12, destinat a la producció i consum responsables.