Servei de socorrisme a la platja de Torredembarra

Torredembarra posa en marxa el servei de vigilància i socorrisme a les platges

Ha començat a les platges de la Paella i de Baix a Mar i en temporada mitjana, s’afegirà la platja dels Muntanyans i en alta el Canyadell

El bon temps ha arribat i Torredembarra ha posat en marxa el servei de vigilància, salvament i socorrisme a la platja, que perllongarà fins al pròxim 12 d'octubre. Enmig de la temporada baixa, de moment, només es presta el servei a les platges de la Paella i de Baix a Mar.

En concret, a la localitat del Baix Gaià es divideix aquest servei en tres temporades: la baixa, mitjana i alta.

La temporada baixa va de l'1 al 22 de juny i del 13 al 30 de setembre. Un servei que es presta a les platges de la Paella i Baix a Mar, de 10.30 a 19 hores, i hi ha 4 socorristes i 1 coordinador.

Durant la temporada mitjana, les platges que tenen el servei són la de la paella, Baix a Mar i Muntanyans. En aquest període, del 23 de juny al 14 de juliol i del 30 d’agost al 12 de setembre, hi ha actius 12 socorristes i 1 coordinador , de 10.30 a 19.30 hores.

La temporada alta, del 15 de juliol al 29 d'agost, les platges de la Paella, Baix a Mar, Muntanyans i Canyadell compten amb 17 socorristes i 1 coordinador, de 10.30 a 20 hores Finalment, de l’1 al 12 d’octubre hi ha 1 socorrista i 1 coordinador, d'11 a 18 hores.

Continua el servei de bany assistit

Durant aquesta temporada d'estiu continua el servei gratuït de bany assistit, amb recollida i tornada a domicili. Davant la demanda del servei, enguany s’iniciarà una setmana abans, del 15 de juny a l’1 de setembre, en horari d’11 a 17.30 hores. Per poder gaudir d'aquest servei, cal reserva prèvia al telèfon 684 41 22 60 o al web Torredembarra.

El control i coordinació del servei de vigilància i socorrisme el du a terme la Policia Local de Torredembarra que també aporta embarcació pròpia. D’altra banda, del 4 de juny al 25 de setembre està prohibit passejar o romandre amb animals de companyia a les platges a excepció dels gossos pigall.