Imatge d'arxiu de la Festa de l'Esport de Torredembarra

Torredembarra recupera aquest diumenge la Festa de l'Esport

S'ha preparat tota una jornada plena d'activitats a la Zona Esportiva Municipal

Torredembarra recuperarà aquest pròxim diumenge 30 d’octubre la Festa de l’Esport, després de dos anys sense celebrar-se per la pandèmia. L’esdeveniment és un aparador esportiu per conèixer la gran diversitat de modalitats que ofereixen entitats, clubs i gimnasos i enguany aporta una extensa programació amb activitats participatives per a tots els públics, tot destacant l’ampliació de la presència de l’esport adaptat.

El regidor d’Esport, Raúl García, ha explicat que en aquesta ocasió es torna a comptar amb la Federació Catalana d’Esport Adaptat com a col·laboradora de la jornada i s'oferiran activitats d’atletisme, bàsquet i voleibol adaptat. La darrera edició, la del 2019, es va poder practicar bàsquet adaptat, i ara es passa d’una a tres activitats. En aquest sentit, García ha ressaltat que l’esport pot ser inclusiu per a tothom i que cal conscienciar i promocionar.

Una jornada plena d'activitats

La jornada començarà a les nou del matí amb l’obertura del recinte i informació als assistents i a les 10 hores s’iniciaran les activitats programades i a un quart de vuit del vespre es posarà punt final a la Festa de l’Esport, amb una actuació conjunta dels clubs de rítmica, patinatge i fitkidance. Tota la jornada es desenvoluparà a la Zona Esportiva Municipal, però les activitats es distribuiran en diferents espais.

En aquest sentit, les activitats tindran lloc a l’interior i a l’exterior del Pavelló Municipal Sant Jordi, al camp de futbol, a la pista d’atletisme, a la piscina coberta i a la descoberta, a les pistes de tenis i de pàdel i a la pista de petanca.

El públic assistent podrà gaudir de classes de pràctica esportiva, exhibicions, jocs, inflables i moltes més activitats relacionades amb el món de l'esport de manera totalment gratuïta. A més, els participants que prenguin part en un mínim de cinc activitats podran obtenir gratuïtament la samarreta de la Festa de l’Esport.

Paella popular

També hi haurà una zona destinada als estands dels clubs i entitats, servei de bar i, com a novetat, una paella popular al preu de 10 euros (paella, beguda i postres). Els tiquets de la paella popular ja es troben a la venda a la recepció del Pavelló Municipal Sant Jordi. La Regidoria d’Esport anima tothom a portar el seu envàs per reduir el plàstic d’un sol ús, si no es porta envàs propi, la beguda se servirà en gots reutilitzables.

Així mateix, es disposarà de tres punts d’aigua ubicats a la Zona Esportiva Municipal (ZEM). L’organització anima a desplaçar-se a peu o en bicicleta i, per aquest motiu, s’habilitarà a la ZEM un espai per a aparcar les bicicletes.