Imatge del passeig marítim i la platja de Torredembarra

L'Ajuntament de Torredembarra estrena 'Redescobreix Torredembarra', una nova web per dinamitzar el turisme

La regidoria de Turisme del consistori, responsable de la iniciativa, difondrà una campanya de publicitat a l'Aragó, La Rioja i el País Basc

L'Ajuntament de Torredembarra, des de la regidoria de Turisme, ha posat en marxa la pàgina web de la campanyaRedescobreix Torredembarra,  una iniciativa que pretén dinamitzar una temporada turística estival marcada pels efectes de la crisi de la Covid-19. Per aquest motiu, el web recull de manera sintetitzada, clara, innovadora, directa i visualment atractiva una àmplia oferta de tots els àmbits d'interès turístic que ofereix el municipi per tal que l'usuari trobi la informació amb facilitat.

La pàgina web, que treballarà en paral·lel amb la pàgina de Turisme de Torredembarra, mostra aspectes com les diferents platges del litoral torrenc i els seus ambients, les activitats que es poden fer en contacte amb la natura, com ara rutes per Muntanyans o pel Baix Gaià, o la història  de la vil·la. 

Es difondrà una campanya publicitària a l'Aragó, La Rioja i el País Basc

Aquest mateix dilluns, la regidoria de Turisme també ha engegat una campanya publicitària en línia amb la pàgina web a través de les xarxes socials i mitjans digitals de Catalunya, Aragó, La Rioja i País Basc, posant especial interès a les activitats que es poden dur a terme a l'aire lliure. El vídeo 'Turisme en família', publicat fa uns dies, es complementarà amb set microvídeos de trenta segons específics de les següents temàtiques: platges i litoral; història; cultural, natura; família; esports, i comerç i gastronomia.

  

La regidora de Turisme, Marina Riudeubas, ha explicat que aquest any s'ha considerat que Torredembarra i el seu sector turístic es mereixia, més que mai, una campanya de promocióturística dinàmica i engrescadora amb l'objectiu d'ajudar a reactivar el sector i l'activitat econòmica. La campanya va dirigida tant a visitants que ja coneixen Torredembarra, als quals s'anima que la redescobreixin, i també a turistes que no coneixen el municipi i les possibilitats que aquest ofereix.