Imatge del l'home que va sortir al carrer amb la seva taula de surf de rem a Torredembarra

Vídeo surrealista: En taula de surf pels carrers de Torredembarra després dels aiguats

Les pluges caigudes aquest dimarts van inundar alguns carrers del municipi del Baix Gaià

Les abundants pluges caigudes a les comarques de Tarragona dimarts i dimecres han deixat molta aigua, calamarsa, una mànega, carrers inundats i imatges molt curioses. Davant la quantitat d'aigua caiguda, després de molts mesos de sequera, alguns carrers han acabat inundats, fent-los impracticables al pas de vehicles de motor.

Una de les imatges curioses d'aquests dos dies s'ha pogut veure a Torredembarra, on la tempesta d'aquest dimarts va deixar una quantitat important d'aigua, deixant alguns dels carrers del municipi del Baix Gaià com si fossin rius.

Així, en un vídeo que ha difós a través de Twitter el perfil Social Drive, es pot veure un home que aprofita l'aigua caiguda als carrers de Torredembarra per desplaçar-se sobre una taula de surf de rem.

A Coma-ruga, en caiac

La imatge gravada a Torredembarra és similar a una que es va poder veure pocs quilòmetres al nord del municipi del Baix Gaià. Concretament va ser al nucli marítim de Coma-ruga, que dimarts van tornar a patir inundacions a causa de la gran quantitat d'aigua caiguda. En aquest sentit, la mobilitat a peu o en cotxe es va veure compromesa i alguns van optar per solucions amb enginy.

En aquest sentit, un grup de persones va treure un caiac inflable per, amb l'ajut d'uns rems, moure's pels anegats carrers de Coma-ruga.