Una illa de contenidors al municipi de Torredembarra

El servei de neteja de Torredembarra anuncia una vaga indefinida

L'Ajuntament torrenc s'ha reunit amb l'empresa i treballadors | Està convocada a partir del 8 d'abril

El servei de recollida d'escombraries i neteja de la via pública de Torredembarra han convocat vaga indefinida a partir del pròxim 8 d'abril. Una notificació que ha fet el sindicat CGT a l'Ajuntament torrenc.

Una notícia que ha provocat la reacció immediata del consistori. L'alcalde Eduard Rovira i el regidor de Via Pública i Manteniment, Raúl García, s'han reunit aquest matí amb representants de l'empresa concessionària dels serveis, Nordvert-Sorigué, i representants dels treballadors.

L'Ajuntament de Torredembarra ha convocat aquesta reunió d'urgència per assabentar-se quin és el problema laboral intern existent entre ambdues parts. Una trobada que tindrà una segona part amb el Departament de Treball de la Generalitat com a protagonista, que farà una mediació aquest dimarts. 

Eduard Rovira ha explicat que espera que empresa i treballadors trobin una solució del conflicte que hi ha entre totes dues parts. L'objectiu de tot plegat és que no s'arribi a produir la vaga indefinida en el servei de recollida d'escombraries i de neteja de la via pública.

En aquest sentit, l’Ajuntament estarà pendent de l’evolució del conflicte.