Imatge d'una edició anterior de la Fira de Santa Llúcia de l'Arboç.

Més de 60 parades i activitats per a tota la família, a la Fira de Santa Llúcia de l'Arboç

També hi haurà concerts de jazz i rock, teatre i un tast de caldo i coca enramada

Tot a punt a l'Arboç per l'edició número 808 de la Fira de Santa Llúcia, que tindrà lloc els dies 14 i 15 de desembre. Serà un cap de setmana ple d'activitats enfocades al Nadal i a la família, amb un rècord de prop de 60 parades que estaran repartides pel centre. Les activitats de Nadal seran nombroses, amb un Tió de Nadal que podrà ser alimentat pels infants, la visita del Pare Noel, o la instal·lació de l'Arbre dels Desitjos, on tots els nens i nenes hi podran posar les seves il·lusions.

Dins de les activitats complementàries destaca el concert de jazz festiu de la Bellvei Band del divendres a la nit al local Arbosense o l'espectacle Musicàlia de l'Elenc Artístic Arbocenc del dissabte, a les 22.00 hores, al Centre Parroquial. El mateix dissabte a la nit es farà a la Sala Polivalent a les 22.00 hores un concert de rock, amb els grups locals Vlack, Sabotatges i El Primitiu, a més del grup convidat Arpaviejas.

 

Plantada i Exhibició de Puntaires

El diumenge hi haurà la segona Cursa Pedalada BTT l'Arboç, amb sortida de la Via Augusta a les 09.30 hores. Però un dels actes més concorreguts cada any és la Plantada i Exhibició de Puntaires, que aplega una gran quantitat de puntaires, així com un mercat de productes relacionats amb la punta al coixí, a la plaça d'Antonio Machado i els carrers adjacents. Enguany es tornarà a celebrar el Gran Sorteig de Santa Llúcia.

La Fira de Santa Llúcia de l'Arboç té més de 800 anys d'història i està catalogada com l'única fira temàtica dedicada al món de la punta al coixí de tot l'Estat espanyol. L’edició 808 de la Fira de Santa Llúcia de l'Arboç començarà el divendres dia 13 de desembre, amb la inauguració de diverses exposicions, i es poden consultar tots els actes programats en aquest enllaç