L'humorista cunitenc Guillem Estadella.

Amb els teatres tancats, l'humorista cunitenc Guillem Estadella actuarà a dalt d'un tren

Estadella havia d'estrenar el seu nou espectacle aquest novembre a la sala Barts de Barcelona

Amb els teatres de Catalunya de nou tancats per les noves restriccions decretades davant la segona onada del coronavirus, el sector de la cultura ha fet sentir la seva disconformitat els últims dies davant aquesta decisió. Lamenten que se suspenguin de nou els espectacles culturals, que asseguren que se celebren en entorns totalment segurs, mentre altres espais com el transport públic segueixen funcionant al 100% i amb aglomeracions.

Per aquest motiu, diversos artistes estan fent accions per reivindicar que la cultura és segura, amb el màxim d'imaginació possible. Un d'ells és l'humorista cunitenc Guillem Estadella, que havia d'estrenar el seu nou espectacle 'Quin pollastre' aquest novembre a la sala Barts de Barcelona. Les últimes restriccions de la Generalitat han obligat a suspendre les actuacions que tenia previstes pels dies 12, 19 i 26 de novembre, però Estadella ha decidit fer l'estrena de l'espectacle en un entorn diferent.

Un vagó de tren com a escenari

Per posar en relleu la incoherència que hi ha entre els aforaments al teatre i al transport públic, Estadella farà el seu espectacle aquest dimecres 4 de novembre en un vagó de tren de Rodalies. Ho farà amb totes les mesures de seguretat necessàries —com la mascareta o la distància de seguretat— al tren de l'R-2 que surt a les deu del matí de l'estació de Cunit i acaba a Barcelona Sants. Una manera original de reivindicar la cultura en aquests temps de pandèmia.