Així ha viscut Tarragona el Sant Jordi d'estiu

Calafell prepara deu dies d'activitats pel Sant Jordi 2021

Hi ha tres novetats editorials relacionades amb el municipi

L'Ajuntament de Calafell ha donat a conèixer les diferents activitats que s'han preparat amb motiu de la Diada de Sant Jordi d'aquest 2021. Són una desena d'activitats, la majoria literàries, que es repartiran entre el 20 i el 30 d'abril.

Presentació de tres llibres

Tres d'aquests actes són presentacions de llibres relacionats amb el municipi. El primer tindrà lloc el 20 d'abril a les 19.00 hores a la Biblioteca Ventura Gassol. Es tracta del llibre 'Tsunami' de l'escriptor calafellenc Albert Pijuan, amb el qual ha rebut el premi Pin i Soler de narrativa

El 23 d'abril serà el torn del llibre 'Història de Calafell. L'ADN d'un poble penedesenc al llarg del temps', de Joan Santacana, Fermí Alari i Josep Pou, editat per Col·lecció Miscel·lània de Calafell. La presentació es farà a la Casa Barral a les 19.00 hores, però també el 24 d’abril, a les 19.00 hores, a la Biblioteca Ventura Gassol, i el 30 d'abril, també a les 19.00 hores, a la Biblioteca Casa Nova de Segur.

Per últim, el 29 d'abril hi haurà la presentació del llibre 'Si el cel es tornés vermell' (Viena Edicions), de Cori Calero. Tindrà lloc a les 18.00 hores a la Biblioteca Casa Nova de Segur, just abans de la presentació del Projecte Rorqual relacionat amb l'alimentació de les balenes a la costa catalana.

Activitats a les biblioteques

No podien faltar aquests dies diferents activitats a les biblioteques del municipi, com ara les trobades dels clubs de lectura. El 22 d'abril, a partir de les 18.00 hores, la Biblioteca Ventura Gassol acollirà la revetlla de Sant Jordi, amb el lliurament de diplomes i obsequis als superlectors 2020, i un conta-contes especial nadons, amb Patrícia McGill.

El mateix dia de Sant Jordi hi haurà una parada de novetats literàries a les dues biblioteques, mentre que a les 18.00 hores es farà un taller de manualitats reciclades a la biblioteca Ventura Gassol. El 24 d’abril, a les 12.00 hores, es farà un altre taller a la biblioteca Casa Nova. A les activitats de les biblioteques l'aforament és limitat, amb la qual cosa és necessari fer inscripció prèvia al telèfon 687 271 373.