L'alcaldessa de la Bisbal, Agnès Ferré.

Agnès Ferré anuncia que repetirà com a candidata de Compromís a la Bisbal del Penedès

La presentació oficial es farà el pròxim 19 de novembre

L'alcaldessa de la Bisbal del Penedès, Agnès Ferré, ha anunciat que repetirà com a candidata a les eleccions municipals del 2023. Segons ha publicat a les seves xarxes socials, Ferré encapçalarà de nou la llista de Compromís amb la Bisbal. La presentació oficial es farà el pròxim dissabte 19 de novembre al Centre Municipal de Cultura (CMC).

Compromís amb la Bisbal és el nom amb el qual va concórrer el PDeCAT a la Bisbal el 2019. Això vol dir que la candidatura de Ferré serà la de la plataforma Ara Pacte Local que s'ha subscrit entre el PDeCAT i Ara. A la Bisbal ja existia una candidatura d'Ara, que el 2019 va encapçalar Maguy Antolin i que, en teoria, havia de repetir enguany.

Des de Compromís, però, ja han avançat a TarragonaDigital que no hi ha hagut cap conversa amb l'executiva local d'Ara i que no compten amb ells per fer la llista. Fonts d'Ara a la Bisbal han apuntat que segueixen a l'expectativa dels esdeveniments, però han recordat que hi hauria d'haver un procés de negociació. Tal com va explicar aquest mitjà, l'acord entre Ara i el PDeCAT ha derivat en situacions complexes a llocs com el Vendrell o la Bisbal.

Candidata per quarta vegada a la Bisbal

Aquesta serà la quarta vegada que Agnès Ferré es presenta com a candidata a l'alcaldia de la Bisbal del Penedès. La primera va ser el 2007 amb CiU, en uns comicis que va guanyar ERC. Ferré va ser regidora a l'oposició durant vuit anys i es va tornar a presentar com a cap de llista el 2015.

Tot i que ERC es va imposar per poc més de seixanta vots, un pacte entre CiU i el PSC va donar l'alcaldia a Ferré. El 2019 la victòria va ser clara per Compromís, que va aconseguir una majora de sis regidors per governar en solitari. Caldrà veure què passa ara amb la candidaturaja anunciada de Maugy Antolin al capdavant d'Ara la Bisbal