L'Agrícola de Llorenç.

L'Agrícola de Llorenç rep la distinció Placa President Macià

Ha rebut el guardó en la categoria de Foment de la creació d'empreses i de l'ocupació de qualitat

L'Agrícola i Secció de Crèdit de Llorenç del Penedès ha rebut una de les distincions Placa President Macià que atorga la Generalitat. Concretament, ha obtingut el distintiu en la categoria de Foment de la creació d'empreses i de l'ocupació de qualitat.

El reconeixement correspon a l'edició del 2020 i l'acte d'entrega dels premis es farà les pròximes setmanes, juntament amb els premiats del 2021. La Generalitat atorga aquests guardons en reconeixement a «l'esforç i exemple per mantenir i impulsar d'una manera rellevant l'activitat econòmica» del país.

Centenari de l'Agrícola

El reconeixement coincideix amb el centenari de l'Agrícola de Llorenç, que s'ha celebrat durant el 2020 i el 2021 amb diversos actes. L'efemèride també ha servit per renovar la imatge corporativa de l'entitat, a càrrec de la dissenyadora local Alba Vicente.

Aquesta nova imatge, més moderna i estilitzada, incorpora el 1920 al logo i utilitza un sol color, el vermell bordeus. El nou logotip té versions en vertical i horitzontal i també en negatiu per a diferents usos i aplicacions.

De la mateixa manera, s'ha creat una nova pàgina web amb botiga en línia, on s'incorpora la nova imatge gràfica. La pàgina ha esdevingut un nou canal de vendes dels productes de l'Agrícola i un aparador per donar a conèixer la seva història i les seccions.