Entrega del guardó a l'Agrícola de Llorenç.

L'Agrícola de Llorenç rep la Placa Macià de la mà del president de la Generalitat

El reconeixement correspon a l'edició del 2020

L'Agrícola i Secció de Crèdit de Llorenç del Penedès va rebre finalment la Placa President Macià corresponent als guardons del 2020. En un acte celebrat al Palau de la Generalitat, el president català, Pere Aragonès, va fer entrega del distintiu a Xavier Coll, president de l'Agrícola.

La cooperativa ha estat premiada en la categoria de Foment de la Creació d'Empreses i de l'Ocupació de Qualitat. La cerimònia va servir per entregar els guardons de les edicions del 2020 i del 2021 d'aquest reconeixement que fa la Generalitat.

Des de l'Agrícola creuen que el reconeixement ha de servir «com un incentiu per continuar l’activitat cent anys més». Sempre mantenint «la responsabilitat social, qualitat i rigorositat i, a la vegada, adaptar la cooperativa per donar resposta a les necessitats futures».

L'Agrícola de Llorenç va celebrar durant el 2020 el seu centenari amb diversos actes. També va fer una renovació total de la imatge gràfica i de les etiquetes dels seus productes. Igualment, es va impulsar una nova web i botiga online.