Un ciutadà consultant el WhatsApp.

L'Ajuntament de l'Arboç activa un canal de WhatsApp per enviar informació als ciutadans

Substituirà l'actual canal d'Ebando

L'Ajuntament de l'Arboç ha informat que s'ha activat un nou canal de WhatsApp per a comunicar-se amb la ciutadania. A través del número de telèfon 660 735 465, el consistori enviarà informació d'actualitat, avisos i comunicats. Per a activar-lo cal guardar-se aquest número a l'agenda de contactes amb el nom de 'Comunicació Ajuntament'.

Després s'ha de trametre un missatge a aquest número amb la paraula ALTA en majúscules. També es pot fer clicant directament a aquest enllaç. El sistema disposa d'un xatbot que funciona com un assistent virtual per demanar informació municipal.  

Des del consistori apunten que el canal funciona de manera unidireccional i que els missatges que es rebin no s'han de respondre. Aquest servei substituirà el canal d'informació d'Ebando, que els pròxims mesos es deixarà d'actualitzar. Sí que seguiran actius tant la web municipal com les xarxes socials de l'Ajuntament.

Concert pels refugiats d'Ucraïna

Per altra banda, l'Ajuntament de l'Arboç organitza aquest diumenge 22 de maig un concert solidari pels refugiats ucraïnesos. Es farà a les 17.30 hores a la plaça de la Puntaire i anirà a càrrec del grup Les Ombres, amb la col·laboració de l'Orquestra Maranata i la Coral Ressò. El preu de l'entrada serà de cinc euros, que aniran destinats íntegrament per ajudar els refugiats ucraïnesos.

Les entrades es poden comprar al PIJ de l'Arboç, a la Casa de Cultura o a la taquilla del mateix concert mitja hora abans de l'inici. A l'actuació s'oferiran versions de cançons de pop-rock de les dècades dels seixanta fins als noranta. Les Ombres és un grup arbocenc format per Sisco Pomar (bateria), Josep Josa (guitarra), Jordi Gol (baix, teclats), Jaume Batlle (guitarra rítmica, veus), Ricard Ribas (guitarra, teclats, veus) i Pep Ribas (veu).

En aquesta actuació comptaran amb la col·laboració de l'Orquestra Maranata i la coral arbocenca Ressò.